Kranarbejde nær Horsens, Silkeborg, Vejle, Århus og omegn

Kranarbejde – vi løfter alle opgaver med landsdækkende service

Hos Brædstrup Vognmandsforretning tilbyder vi kranarbejde i Horsens, Silkeborg, Vejle og resten af Danmark. Vi lægger vægt på, at man skal løfte med hovedet, før man bruger kranen. For sagen er, at jo længere et løft og jo tungere en opgave, jo vigtigere er det, at der ligger mange års erfaring og ekspertise som ballast med inde over opgaven for at sikre, at der ikke går noget galt – hverken når lasten skal af eller på – eller flyttes hen over en hæk eller et hustag. Og i nogle tilfælde skal lasten ind gennem en smal åbning i en gavl. Vi har mandskabet og materiellet, der kan løfte enhver opgave.

Den rigtige kran sikrer den rigtige pris

Med base nær Horsens, SIlkeborg og Vejle udfører udfører vi alle former for kranarbejde og opgaver med kran i hele Danmark. Vores kranpark indeholder kraner med løft fra 22 t/m, 42 t/m og helt op til 110 t/m. Det betyder, at vi råder over en kran til enhver opgave. Det betyder, at vi har den størrelse kran, der er brug for til opgaven, så vi kan sikre dig den rigtige pris.

Brædstrup Vognmandsforretning er kendt for gode og konkurrencedygtige priser på kranarbejde. Læs mere om os her.

Kontakt os for kranarbejde i hele landet

Er du interreseret i at høre mere omkring hvad vi kan tilbyde dig når det kommer til kranarbejde i Silkeborg, Horsens, Vejle og de nærliggende byer? Så er du altid velkommen til at kontakte os i dag – ring ind til 75 75 11 83 eller skriv en mail til os på info@br-vognmand.dk. Vi giver altid et uforpligtende tilbud på kranarbejde. Vi ser frem til at høre mere fra dig.

Få et uforpligtende tilbud på din kranopgave – ring i dag på 75 75 11 83 eller skriv til os på info@br-vognmand.dk

DTLlogo

Kranarbejde

Brædstrup Vognmandsforretning A/S