Om os

50 år i førersædet

Brædstrup Vognmandsforretning er et familieejet firma, der blev startet i 1966 af Harald Jensen, da han købte to lastbiler.

I 2016 kunne firmaet fejre sit 50-års jubilæum, og virksomheden råder i dag over otte lastbiler, bl.a. en 7-akslet vogn til entreprenøropgaver. Syv af vores vogne er kranbiler.

I 1974 satte Haralds søn og firmaets nuværende ejer, Karsten Jensen, sig ind i en af firmaets vogne, og i 1995 overtog han den daglige ledelse efter sin far.

Året efter – i 1996 – meldte 3. generation, Karstens søn Jacob Jensen, sig under familiefanen, og i dag er Jacob leder af kranbilernes daglige drift.

En familieejet og familiedrevet
transportvirksomhed med korte beslutningsveje
Som familiedrevet virksomhed har vi meget korte og præcise beslutningsveje. Det betyder, at vi lynhurtigt kan planlægge den bedste løsning for en transportopgave eller kranopgave. Vi kan give vores kunder meget præcise tidspunkter for afhentning og/eller levering samt i øvrigt sikre, at vi kan komme med den helt rigtige pris på en forespørgsel.

Lokalkendt for noget godt
Vi er lokalkendte i ordets bedste forstand, og langt de fleste af vores kunder kender os i forvejen. Eller har hørt godt om os. Men naturligvis hilser vi også gerne helt nye kunder velkommen…

 

Få et uforpligtende tilbud på din transportopgave – ring i dag på 75 75 11 83 eller skriv til os på info@br-vognmand.dk

Vognmand Silkeborg

Nostalgi

Brædstrup Vognmandsforretning A/S